Arrangementen

Onze arrangementen zijn All inclusive. Dit betekent dat het jullie aan niets ontbreekt en worden voorzien van drinken en lokale lekkernijen tijdens jullie dag uit!

 

Direct reserveren of een vraag? chat met ons

Rib-rally & GPS-tour

BINNENKORT BESCHIKBAAR

De ultieme teambuilding activiteit als het draait om communicatie en samenwerken.

Afhankelijk van jullie groepsgrootte worden jullie opgesplitst. Het ene Team gaat het IJsselmeer op met onze snelle rib-boot en het andere team gaat over het land. Samen moeten jullie één opdracht volbrengen. Maar jullie zijn mijlenver bij elkaar vandaan. Hoe gaat dit goedkomen?

Duur van de rib rally & GPS-tour is 5 uur en is beschikbaar vanaf april 2024.


Rib excursie & palingroken 

Het uitje dat in je kleding blijft hangen: palingroken! Vaar met het Rib naar een verlaten strand. Hier krijgen jullie een workshop palingroken. Jullie leren het palingroken niet van zomaar iemand. Onze meester rokers zijn driemaal uitgeroepen tot de allerbeste palingrokers van Nederland. Palingroken is actief, spannend en ontzettend lekker. Zij laten een indruk achter die je nergens anders krijgt.  Sinds 2006 verklappen zij hun geheim aan de dapperen onder ons die het aandurven hun handen in het vuur te steken om samen met de lekkerste paling van het land te roken.


Rib excursie met BBQ-workshop

Jullie gaan leren BBQ-en van onze lokale BBQ-guru John Stavenuiter. En dan natuurlijk geen simpele hamburger, maar een goed stuk vlees. Tijdens deze workshop leren jullie alle ins & outs, waardoor je straks als een volleerd pitmaster aan de slag kunt gaan. Jullie maken een aantal heerlijke gerechten klaar die uiteraard  door jullie zelf genuttigd worden. Dat wordt een dag om je vingers bij af te likken!

 


Expeditie Ribbinson

Vaar met het Rib naar een verlaten strand. Welk team heeft de echte Robinson in zich? Dit ultieme overlevingsspel gaat  back-to-basic. Leer jouw collega’s, vrienden of familie nu pas echt goed kennen. Een fantastisch en uniek teamuitje vol activiteiten in het teken van teambuilding waarbij alleen het beste team wint! 

 

 


Rondje hoofd legen

Jullie starten bij restaurant 1619  in Andijk met een lunch en uitleg over het Rib.

Dan is het tijd om aan boord te stappen en samen de vrijheid en vloeiende snelheid te ervaren. Langs vogeleiland, Medemblik of Enkhuizen.

Na een uur adrenaline en wind door jullie hele lijf te hebben ervaren stappen jullie weer aan wal voor een welverdiende borrel en lokaal hapje bij restaurant 1619.

Lekker nagenieten op het terras!

Een heerlijk arrangement als break out sessie tijdens een vergadering of presentatie. Welke wij ook kunnen verzorgen.

 


De prijzen zijn gebaseerd op 8 tot 12 personen per boot. Heeft u speciale wensen of vragen over de grootte van uw groep.
Wij kunnen u een passende aanbieding doen via ons Contactformulier of Whatsapp