Wie is Dragonfly Rib events

Mijn naam is Teun Mooij. Ik ben nu geruime tijd zelfstandige in de bouw. De diverse werken heb ik bewandeld. Van timmerman tot uitvoerder, tot een groep zzp’ers. Met ons enthousiasme voor renovatie van bedrijven en scholen, verbouwingen, transformaties, nieuwbouw hebben wij diverse klanten en opdrachtgevers mogen versterken. Dit heb ik een aantal jaren mogen doen en daarbij een heel mooi netwerk opgebouwd en prachtige projecten mogen uitvoeren. Iedere blije klant of opdrachtgever is onbetaalbaar.

Maar ergens was er iets wat in het achterhoofd bleef ronddrijven en dat duw je een aantal keren af met de gedachte…."Durf ik dit wel?"


Vanuit mijn hobby bij de KNRM, eerst opstapper en daarna plaatsvervangend schipper kom je in aanraking met een belangrijk stukje dankbaar vrijwilligerswerk. Dit doe ik nu zo’n 12,5 jaar met passie en overgave. Een mooie betekenis voor de samenleving.

Mijn passie voor het water blijft groter en groter geworden. Het water blijft me aantrekken tot de ideale ontspanning en uitdaging waarvan je je dagelijkse werk zou willen maken. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen FDSport. Zij zorgen  voor turnkey oplossingen ter ondersteuning van de watersportevenementen en nemen de begeleiding van media, pers en veiligheid op zich. Tijdens het varen bij deze evenementen genoot ik van de ontspanning en de frisse wind door m'n haren en vooral de gedachte: "Hier moet je wat mee doen!" Zo gezegd hebben we afgelopen jaar de keuze gemaakt! "Je dromen najagen!‘’ 

 

Met onze Rib-experience starten wij op het IJsselmeer een concept waarbij wij mensen de gelegenheid geven een nieuwe unieke beleving te ervaren!

Rib varen op het IJsselmeer en alles wat binnen ons vaarbereik ligt. Wij laten u vanaf Jachthaven Andijk de mooiste kant van het IJsselmeer zien!

 

Kom en laat je verrassen!

Vaar met ons mee! Boek een arrangement of  Rib-expeditie en ervaar de adrenalinekick van onze Rib boot.

 

 

Teun Mooij

Schipper / Ribdriver
Teun Mooij