Onze arrangementen stellen wij speciaal voor jouw groep samen. Wil je meer informatie of een voorstel dat helemaal past bij jullie team, neem gerust contact op via ons contactformulier of whatsapp

Rib-rally & GPS tour

De ultieme teambuilding activiteit als het draait om communicatie en samenwerken.

Afhankelijk van jullie groepsgrootte worden jullie opgesplitst. Samen moeten jullie één opdracht volbrengen. Maar jullie zijn mijlenver bij elkaar vandaan. Hoe gaat dit goedkomen? En vinden jullie de locatie van de boot?

Duur van de rib rally & GPS-tour is 5 uur en is beschikbaar vanaf April 2024.


Spare - Rib - Varen

Wat dachten jullie van een fantastische adrenalinerit over het IJsselmeer met de Ribboot om vervolgens aan de kade met je benen in het water spare ribs te eten. Dat wordt toch een dag om vingers bij af te likken!


Zeilen en Rib varen

Jullie starten met koffie en gebak om vervolgens samen met de bemanning de zeilen te hijsen van de driemaster zeilboot. Jullie varen het IJsselmeer op waar onderweg de Ribboot naast het zeilschip komt varen om jullie per 12 personen mee te nemen voor een tocht op snelheid.
Jullie zeiltocht kan uitgebreid worden met een borrel, diner, BBQ, tot een all inclusieve dag met de wind door jullie haren over het IJsselmeer.


Expeditie Rib-binson

.Vaar met het Rib naar een verlaten strand. Welk team heeft de echte Robinson in zich? Dit ultieme overlevingsspel gaat  back-to-basic. Leer jouw collega’s, vrienden of familie nu pas echt goed kennen. Een fantastisch en uniek teamuitje vol activiteiten in het teken van teambuilding waarbij alleen het beste team wint! 

Heidag op het IJsselmeer

Voor een heidag zoek je vaak een mooie inspirerende locatie.

Waarom zou je deze locatie niet optimaal gebruiken? Start de dag met een vergadering op of aan het water. Aan het water beleef je de vergadering en of heisessie anders, door het zachte kabbelen of juist het woeste ruisen van de golven komt je geest tot rust.

Dan is er ineens ruimte voor andere zaken. En sluit af met een actieve teamactiviteit of een bezoek aan het Vogeleiland voor ultieme rust! 
Op het water ben je weg uit je werkomgeving, dit geeft rust en een glimlach. 

 

 Door dit te doen komen de resultaten in de vergadering vanzelf.

Expeditie Markerwadden

Binnenkort beschikbaar. Hou de socials in de gaten.

Een expeditie naar het eilandenarchipel “de Markerwadden”.


- Jullie worden ontvangen met koffie en gebak en varen vanaf Enkhuizen met een zeilboot, Rib boot of combinatie naar dit
fantastische natuureiland. 

- Bij aankomst in de natuurhaven van de Marker Wadden geeft de gids (op basis van beschikbaarheid) een
rondleiding en hebben jullie twee uur de tijd om het eiland, de wandelpaden, het strand, de vogelhutten en de
12,5 meter hoge uitkijktoren te ontdekken.

- Na de ontdekkingstocht komen jullie terug aan boord en varen jullie met de zeilboot, ribboot of een combinatie weer naar Enkhuizen om lekker te BBqen of dineren aan het IJsselmeer.